Author: admin

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani organizoi sot një takim ku ishin të pranishëm përfaqësues të Institucioneve të administratës shtetërore që ofrojnë shërbime ndaj komunitetit në lidhje me masat e marra si dhe planet e veprimit të hartuara nga ana e tyre mbi mbarvajtjen e festave të fundvitit dhe fillimit të Vitit të Ri 2024…....

[metaslider id=392] Prefekti i Qarkut Durrës z. Emiljan Jani zhvilloi një takim pune me drejtues të Drejtorisë së Policisë së Shtetit, Policisë Kufitare dhe Migracionit, përfaqësues të Institucionit te Bashkisë Durrës, Shijak dhe Krujë, përfaqësues të Tatimeve, Ujësjellës Kanalizimeve, Inspektoriatit Shtetëror Shëndetësor, etj. Ky takim u realizua nisur dhe nga takimi i zhvilluar në Ministrinë...