Përfundimi i aktiviteteve ndërgjegjësuese të muajit antitrafik.

[lsvr_slider bg_image=”335″ interval=”5″]

[metaslider id=340]

Në përfundim të aktiviteteve ndërgjegjësuese të muajit antitrafik sot KRAT organizoi aktivitetin përmbyllës në ambientet e auditorit të UAMD. Prefekti i Qarkut Durrës z.Emiljan Jani hapi takimin duke falenderuar të gjithë strukturat për angazhimin dhe përkushtimin e tyre gjatë aktiviteve të këtij muaji. Gjithashtu vuri në dukje rëndësinë e përfshirjes në kurikulat mësimore çështje të trafikimit. Në takim mori pjesë dhe përshëndeti pjesmarrsit dhe dekani i fakultetit të edukimit prof.as.dr.Jani Sota , përfaqësuesi i ojf Terre des Homme z.Elvis Popaj si dhe përfaqësueses të CSDC nën kujdesin e të cilit u mundësua ky takim.Takimi vijoi me pyetje dhe diskutime nga studentët.