Konstituimit të Këshillit Bashkiak Shijak

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani ishte i pranishëm sot në ceremoninë e konstituimit të Këshillit Bashkiak Shijak për të ndjekur nga afër proçedurat e konstituimit të këshillit të ri të bashkisë shijak , zgjedhjen e organeve të drejtimit të këtij këshilli, betimin dhe rimarrjen e detyrës së Kryetarit të Bashkisë Shijak, Z.Elton Arbana, i cili edhe për 4 vite të tjera do vijojë me të njëjtin përkushtim punët e nisura në interes të qytetarëve për çuar përpara zhvillimin e mëtejshëm të kësaj bashkie.

Urime dhe punë të mbarë!