Vazhdon aksioni në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit

Sot në Qarkun e Durrësit, në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, u zhvillua dita e dytë e aksionit në grykëderdhjen e lumit Ishëm.

U angazhuan rreth 52 efektivë të Forcave të Armatosura të pajisur me mjete pastrimi (doreza, thasë mbetjesh, krehëra, lopata ), si dhe 5 mjete.Nga aksioni u mblodhën rreth 620 thasë kryesisht plastikë, pra në total u hoqën rreth 6.5 Ton mbetje.

Faleminderit Forcave të Armatosura

??̈ ?̧???????̈ ????̈? ?????????? ??? ??????? ??? ?????? ?????????.