Prefekti i Qarkut Durrës priti në një takim zyrtar Drejtorin e Përgjithshëm Ekzekutiv të Autoritetit Portual Durrës Z.Pirro Vengu.

Prefekti i Qarkut Durrës priti në një takim zyrtar Drejtorin e Përgjithshëm Ekzekutiv të Autoritetit Portual Durrës Z.Pirro Vengu.

Gjatë takimit ata diskutuan mbi marrëdhëniet dypalëshe, mbi mundësitë e bashkëpunimit si dhe mbi çështje të tjera me interes të përbashkët.

Ndërkaq Prefekti vlerësoj mbështetjen dhe angazhimin e strukturave të Autoritetit Portual në menaxhimin e Emergjencave Civile të shkaktuara nga moti i keq, si shënjë e forcimit të sistemit të reagimit ndaj problematikave të përbashkëta në shërbim të komunitetit.