Komisioni i Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile dhe Krizave ne Qark

Prezantim per gjendjen e permbytjeve ne Qarkun Durres (Faza e 1- re)

Sot më datë 05.12.2017 Komisioni i Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile, me në krye Prefektin e Qarkut Durrës Roland Nasto, ka prezantuar gjendjen aktuale të përmbytjeve në Qarkun Durrës. Në këtë prezantim u fol kryesisht për analizën para dhe pas përmbytjes si dhe për organizimin e marrjes së masave për dhënien e ndihmave.