Category: AKTIVITETE

Gjatë vizitës në shkollën e mesme Leonik Tomeo, më Zëvëndësministrin e Brendshëm z.Andi Mahila dhe një pjesë të Drejtuesve të Institucioneve që përbëjnë Task-Forcën Rajonale për “Sigurinë Publike në Shkolla”. Në shkollat e Qarkut Durrës perveç shtimit të sigurisë po punohet shume dhe për garantimin e kushteve bashkëkohore për nxënësit dhe stafin pedagogjik. Krahas çështjeve…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani zhvilloi sot me pjesëmarrjen e Zëvëndësministrit të Brendshëm z.Andi Mahila takimin e rradhës së Task-Forcës Rajonale për “Sigurinë Publike në Shkolla”. Ky takim vjen në kuadër të zbatimit të planit të masave nga institucionet në funksion të detyrimit ligjor e institucional për një qasje të re në punën e…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm në bashkëpunim me përfaqësuesit e Zyrës së Administrimit të Burimeve Ujore Ishëm-Erzen-Mat zhvilluan sot, Dt. 20.09.2023 mbledhjen e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm. Gjatë takimit, të pranishmit sipas rendit të ditës shqyrtuan konform ligjit nr.111/2012 “Për menaxhimin…

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani organizoi një takim mbi masat e ndërmarra në funksion të detyrimimeve ligjore e institucionale për një qasje të re në punën e veprimtarinë e përbashkët për mbarëvajtjen e proçesit mësimor gjatë vitit të ri shkollor 2023-2024. Në këtë takim ishin…

Në zbatim të detyrave që Ministri i Brendshëm Z.Taulant Balla parashtroi në takimin e datës 21 korrik, si dhe nga takimi i ditës së djeshme me Ministrin e Mbrojtjes Z. Niko Peleshi dhe Drejtorin e Përgjithshëm të AKMC-së Z. Haki Çako, për administrimin e emergjencave verore (zjarret si rezultat i temperaturave të larta që janë…

Institucioni i Prefektit të Qarkut Durrës dhe Prefekti i Qarkut Z.Emiljan Jani si Kryetar i Task-Forcës Ndërinstitucionale për Sezonin Turistik Veror bën me dije se pas një pune të përditshme në terren dhe kontrolleve të njëpasnjëshme në të gjitha vendbazimet të cilat gjenden në vijën bregdetare të Durrësit, si dhe falë një bashkëpunimi të shkëlqyer…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm në bashkëpunim me përfaqësuesit e Zyrës së Administrimit të Burimeve Ujore Ishëm-Erzen-Mat zhvilluan sot, Dt.21.07.2023 mbledhjen e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm. Gjatë takimit, të pranishmit sipas rendit të ditës shqyrtuan konform ligjit nr.111/2012 “Për menaxhimin e…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani ishte i pranishëm në ceremoninë përkujtimore që u mbajt me rastin e 20 korrikut 66-vjetorit të themelimit të Organizatës së Veteranëve dhe Pasardhësve të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare (LANÇ) të Popullit Shqiptar “NDERI I KOMBIT” dhe “DITËS SË VETERANIT”. Prefekti shprehu vlerësimet e tij për organizimin e kësaj ceremonie…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani organizoj sot mbledhjen e radhës së Task-Forcës Ndërinstitucionale për Sezonin Turistik Veror 2023. Kjo mbledhje vjen pas takimit të Ministrit të Brendshëm të sapo emëruar Z.Taulant Balla me dymbëdhjetë prefektët e qarqeve, ku detyrë e veçantë u la për mirë funksionimin e Task-Forcës Ndërinstitucionale për Sezonin Turistik Veror. Në…

Task-Forca Ndërinstitucionale për Sezonin Turistik Veror 2023 me kërkesë të Prefektit të Qarkut Durrës z. Emiljan Jani, ushtroi kontroll në terren për pajisjen e vendbazimeve me certifikatën e Operatorit Turistik. Kjo kërkesë, u nxit nga disa prej institucioneve përbërëse të Task-Forcës si: Drejtoria Vendore e Policisë Kufitare dhe Migracionit dhe Agjencia Kombëtare e Bregdetit. Mos…